هندوانه و خواص آن
هندوانه و خواص آن
هندوانه ابوجهل،هندوانه زرد،هندوانه و دیابت،هندوانه به انگلیسی،هندوانه کوهی
قابل ذکر است که هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتیاکسیدانها بوده که طبیعت فراهم کرده است. در واقع آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند. با مصرف هندوانه خطر کم آب شدن بدن نیز کاهش پیدا می کند.بهتر است بدانیدکه تابستان و هندوانه دو یار جدا نشدنی هستند. هندوانه تقریباً در همه جای دنیا پیدا میشود و بااینکه میتوانیم در تمام طول سال از بازار هندوانه بخریم اما فصل هندوانه تابستان است که در این فصل بهترین کیفیت را داشته و بسیار شیرین و گوارا است و در شب های خنک تابستان خیلی می چسبد.
فواید هندوانه برای سلامتی را بشناسید
قابل ذکر است که فواید هندوانه برای سلامتی بسیار فراوان است. با اهمیت نیست که هندوانه را چطور برش بزنید، در واقع بهترین آنتی اکسیدانها در آن یافت میشود.
جالب است بدانید که هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A می باشد
بهتر است بدانید که هندوانه قرمز خوشمزه همچنین منبع قوی از آنتی اکسیدان کاروتن است که لیکوپن نامیده میشود. در واقع این آنتی اکسیدانها در بدن حرکت کرده و رادیکالهای آزاد را خنثی مینماید. البته رادیکالهای آزاد موادی در بدن هستند که میتوانند آسیب زیادی به ما وارد کنند. این مواد میتوانند کلسترول را اکسید کرده و موجب شود که به دیواره رگهای خونی چسبیده و موجب ضخیمتر شدن آن شود و این عمل میتواند منجر به سکته قلبی گردد.بهتر است بدانیدکه لیکوپن که رنگ قرمز زیبا را به هندوانه میدهد به کاهش خطر سرطان پروستات هم یاری می رساند.
بهتر است بدانید که هندوانه تنها میوهای است که نسبت به میوهها و سبزیجات دیگر دارای مقدار بیشتری بتاکاروتن می باشد.
جالب است بدانید که هندوانه میوهای است که حاوی میزان بالایی الکترولیت سدیم و پتاسیم است که آن را از طریق عرق برطرف میکنیم.
در واقع هندوانه همچنین سرشار از ویتامینهای B است که برای تولید انرژی حیاتی هستند. متخصصین تغذیه توصیه میکنند که هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین B6، B1 و منیزیم است.البته این میوه بخاطر میزان بالای آبی که در خود دارد که تقریباً 90 درصد آن را می گیرد و ارزش کالری آن، جزء باارزشترین میوهها طبقه بندی می گردد.
قابل ذکر است که هندوانه خاصیت خنککنندگی ویژه ای دارد و به طرز شگرفی سرشار از سیترولین بوده که آمینو اسیدی است که بدنمان برای ساخت یک آمینواسید دیگر، آرژنین، که در چرخه اوره برای از بین بردن آمونیاک استفاده میشود، مصرف می نماید.
قابل ذکر است که وقتی گرمای تابستان ما را به تشنگی میاندازد، خوردن هندوانه یک راه بسیار سالم و مطمئن برای برطرف کردن تشنگی است به جای استفاده از نوشابههای انرژیزا. ازآنجا که مقدار آب زیادی دارد، آب موردنیاز بدن ما را تامین میکند و هیچ چیز در یک روز گرم تابستانی بهتر از خوردن یک تکه هندوانه دلچسب و آبدار نخواهد بود.
هندوانه و خواص آن
- ۹۴/۱۰/۰۶