فروشگاه اینترنتی کشمش

فروشگاه اینترنتی کشمش

فروشگاه اینترنتی کشمش

فروشگاه اینترنتی کشمش

فروشگاه اینترنتی کشمش

کلمات کلیدی

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

آلو بخارا خواص

دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۰۲:۳۵ ب.ظ

مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست

مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست در سایت جسارت

آلو بخارا خواص ,خواص آلو بخارا در بارداری,خواص آلو بخارا برای زنان باردار,خواص آلو بخارا در دوران بارداری,خواص آلو بخارا برای پوست,خواص آلو بخارا در طب سنتی,آلو بخارا و خواص آن,الو بخارا چه خواصی دارد,خواص آلو بخارا خشک,خواص الو بخارا چیست,خاصیت الو بخارا در بارداری,خواص آلو بخارا از نظر طب سنتی,خواص آلو بخارای خشک,فواید آلو بخارا خشک,فواید آلو بخارا چیست

مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست

آلو بخارا خواص , خواص آلو بخارا در بارداری , خواص آلو بخارا برای زنان باردار , خواص آلو بخارا در دوران بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آلو جهت پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها مفید است. از جمله : جلوگیری از افزایش فشار خون . کنترل قند خون . پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی و سرطانها . درمان برخی از بیماریهای گوارشی . برطرف کننده خارش بدن و دردهای مفصلی-  بهبود سردرد . معالجه کم خونی . معالجه ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی . تقویت چشم . درمان جوش صورت و بدن .  تسهیل عملکرد کلیه ها . ضد یبوست ومحرک سلسله اعصاب  بدن .

آلو بخارا خواص

آلو بخارا (گوجه برغانى) همان آلوى سیاه بزرگ است که طبیعت سرد و تر دارد. ملین، مسهل رقیق و مسکن حرارت گرم مزاج‌ها و صفراوى‌ها، رافع تشنگى و برنده تبهائى است که از حرارت عارض شده باشد. به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرنو، خوردن آن به هر صورت، چه به صورت تازه، خشک و ریختن آن در آش و غذا مفید بدن و نرم کننده شکم و رافع خارش تن گرم مزاج‌ها است. اگر نیم کیلو آلو بخارا را در دو لیتر آب بجوشانید تا پخته و نرم شود و صاف کنند و با قدرى شکر شیرین کرده، گرم یا سرد بخورند مسهل خوب و بى اذیتى براى گرم مزاج ها است همچنین مفید سینه، تا حدى که برای افرادی که سرفه می‌کنند و سینه درد دارند، مفید است بر خلاف سایر ترشی‌ها که مضر شش و سینه است.

مصرف آلو به  علت طبیعت سردی که دارد برای افرادی که سردی مزاج دارند مناسب نیست و در این افراد بهتر است به همراه  آب عسل مصرف شود. در عوض برای گرم مزاجان میوه بسیار مناسبی است. برای درمان یبوست در بزرگسالان کافیست 10 عدد آلوی خشک را در آب خیسانده و شب تا صبح بماند و صبح ناشتا میل شود . در کودکان بهتر است 5 عدد آلو را پخته و در طول روز میل نمایند. برای درمان سردرد گرم ، آب آلو را با گل بنفشه مخلوط کرده بر پیشانی بمالید. مخلوط آلو و سرکه به صورت موضعی جهت درمان جوشها بخصوص جوش بدن اطفال مفید است.

خواص آلو بخارا در بارداری

خوردن چند دانه آلو بخارا ملین طبع، معده و برای قى(استفراغ) و غثیان(حالت تهوع) که از گرمى باشد، مفید است. غرغره برگ پخته آن برای ورم لوزتین، گلو و آب ریزش بینى که از زکام و نزله باشد و برای تقویت ریشه و لثه دندان مفید است. آشامیدن آب جوشانده برگ آن تا سه استکان کشنده کرم معده و ضماد برگ او که پخته بکوبند و بر شکم ببندند، ریزاننده کرم‌هاى روده و امعا و مجرب است، خاصه گرم مزاج‌ها است. سردمزاج‌ها باید ضرر آن را با خوردن کندر به اندازه یک نخود رفع کنند. اگر آلو یافت نشد می‌توان تمرهندى و آلوهاى دیگر استفاده کرد. جوشاندن آلو در گلاب و خوردن آن بندآورنده شکم است. رب آلو سرد و تر بوده و مفید حال کسانی است که کبدهای گرمی دارند، رافع تشنگى و فرونشاننده تب‌هاى حار(داغ)، التهاب و سردرد است.  باید دانست که انواع آلو و آلوچه خواصشان شبیه خاصیت آلو است که در فراهم نشدن آلو بخارا می توان از آنها استفاده کرد.

مضرات و کالری آلو بخارا خواص آن برای پوست و یبوست

آلو بخارا خواص , خواص آلو بخارا در بارداری , خواص آلو بخارا برای زنان باردار , خواص آلو بخارا در دوران بارداری

خوردن آلو به صورت ناشتا سبب درمان بی اشتهایی و قی و استفراغ صبحگاهی در افراد گرم مزاج است. برای تهیه شربت آلو، نیم کیلو آلو بخارا را در دو لیتر آب بجوشانید تا پخته و نرم شود . سپس صاف کرده با قدری شکر شیرین نمایید. مصرف این شربت برای درمان یبوست و تا حدی برای کسانی که سرفه و سینه درد دارند نیز مفید است.

خواص آلو بخارا برای زنان باردار

 آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند. آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند. آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است. آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است. آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند. آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است . خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است. مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.

به نقل از جابربن یزید جعفی : مردی نزد امام باقر (ع) از تلخه ای که در درون او به جوشش آمده بود تا جایی که نزدیک بود دیوانه شود ، اظهار ناراحتی کرد . امام (ع) به او فرمود: آن را با آلو فرو بنشان. امام صادق(ع) : آلو در حالت ناشتا تلخه را فرو می نشاند هرچند که بادها را نیز تحریک می کند. به نقل از ازرق بن سلیمان: از امام صادق(ع) درباره آلو پرسیدم . فرمود: برای تلخه مفید است و مفاصل را نیز نرم می کند اما از آن زیاد مخور که سرانجام در مفصلهایت بادهایی بر جای می نهد.

خواص آلو بخارا در دوران بارداری

آلو در معالجه کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. آلو سرشار از ویتامین های A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد. آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است. برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد. برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید. غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و پتاسیم است. به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می کند. در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است. از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد. نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.

آلو بخارا خواص

  • بندر موسوی

خواص ماش در بارداری برای کودکان برای مو چیست

خواص ماش,خواص ماش در طب سنتی,خواص ماش سبز,خواص ماش در بارداری,خواص ماش برای کودکان,خواص ماش سیاه,خواص ماش پخته,فواید ماش در طب سنتی,خواص جوانه ماش در طب سنتی,خواص ماش طب سنتی,خواص ماش از نظر طب سنتی,خواص ماش سبز در بارداری,خواص ماش سبز در بارداری,خواص ماش سبز چیست

ماش

در این مطلب از سایت جسارت به خواص ماش در بارداری برای کودکان برای مو چیست می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.mash یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.ایرانیان قدیم mash را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد mash نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش mash است که در انتهای مطلب توضیح مختصری راجع به نحوه ی پخت آن ذکر خواهیم کرد. این دانه خاص ایران و خاور میانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی ندارد.

ماش

این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از mash استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.امروزه نیز به خاطر ارزش غذایی بالای این گیاه، در موارد آشپزی و نیز سلامتی، استفاده‌های فراوانی می‌شود.

 کلسترول یک ماده چربی مانند و مومی است که در کبد و سایر سلول‌ها ساخته شده و در بعضی از انواع غذاهای خاص از جمله لبنیات، تخم مرغ و گوشت یافت می‌شود. بدن برای عملکرد عادی و مناسب به میزان مناسبی کلسترول نیاز دارد. دیواره ها و غشاء سلولی بدن برای تولید هورمون، ویتامین D و اسیدهای صفراوی که به هضم چربی کمک می‌کند نیاز دارد، البته این نیاز مقدار محدودی بوده و اگر خیلی بیشتر از میزان مورد نیازتان دریافت کنید، بدنتان در خطر انواع بیماری از جمله بیماری های قلبی قرار می‌گیرد.اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از mash را به شما توصیه می‌کنیم. دانه‌های mash دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می‌پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی‌دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می‌دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می‌پردازد.غذاهای سرشار از فیبر رژیمی محلول، به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کنند و این کار را با تشویق به تولید گیرنده‌های LDL که مسئول بیرون راندن کلسترول بد اضافی از جریان خون هستند، انجام می‌دهند.مصرف روزانه 10 تا 25 گرم فیبر محلول برای کاهش کلسترول بد نیز توصیه می‌شود. هر پیمانه mash حاوی 1/9 گرم فیبر رژیمی تام است.

mash و دیگر حبوبات ماده‌ای به نام مهار‌کننده پروتئاز دارند که می‌تواند در برابر سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد. مهار‌کننده پروتئاز تقسیم سلول‌های سرطانی را کند کرده و به این ترتیب از تشکیل تومور جلوگیری می‌کند.

دیابت یا بیماری قند (یا Diabetes Mellitus) یک اختلال سوخت و سازی (متابولیک) در بدن است. در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می‌رود یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی‌تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد. نقش اصلی انسولین پایین آوردن قند خون توسط سازوکارهای مختلف است. دیابت دو نوع اصلی دارد. در دیابت نوع یک، تخریب سلول‌های بتا در پانکراس منجر به نقص تولید انسولین می‌شود و در نوع دو، مقاومت پیش رونده بدن به انسولین وجود دارد که در نهایت ممکن است به تخریب سلول‌های بتای پانکراس و نقص کامل تولید انسولین منجر شود. در دیابت نوع دو مشخص است که عوامل ژنتیکی، چاقی و کم‌تحرکی نقش مهمی در ابتلای فرد دارند.mash از جمله حبوباتی است که دارای شاخص قند پایینی است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.

mash، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و mash نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریبا 3/16 گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است.مصرف mash هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین‌داری را که پورین گیاهی دارند،‌محدود کنند. البته ترکیبات پورینی در mash نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت می‌کند.

ماش چیست

mash، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تأمین پروتئین گیاهی هستند و mash نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریباً 3/16 گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تأمین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است.مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که mash برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود

بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف ‌شود.یادتان باشد که استفاده از mash به این شکل خواص آن را چند برابر می‌کند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می‌شود همه مواد مغذی به‌خصوص آهن در دسترس، افزایش یابد پس برای مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است.

امام رضا ع و خوردن ماش

امام رضا (علیه السلام)در پاسخ به یکی از یارانش درباره ی بهق (شبیه برص، لکه های روی پوست ) فرمودند : mash تازه را درفصل نوبر خودش بردار و همراه با برگش بکوب و آب آن را بگیر و ناشتا بخور و بر روی بهق بمال .

توصیه های طب سنتی در مورد ماش

1.طبع mash کمی سرد و خشک است.

2. استفاده زیاد آن باعث زیاد شدن خلط آن میشود.

3. خوردن mash برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن هستند مفید میباشد.

4.  کسانی که مبتلا به بیماری دستگاه گوارش میباشند از mash کمتر استفاده کنند.

5. ضماد آرد mash برای رفع التهابات سطحی بدن بخصوص لک و پیسی به کار میرود.

6.یک غذای خوب برای کسانی که اسهال شدهاند mash و برنج کمچربی است.

7.برای درمان ورم mash تازه بجوشانید، سپس له کنید با زرده تخممرغ مخلوط کرده بر موضع ورم بمالید.

فواید ماش

8. mash التهابهای صفرا را از بین میبرد.

9.  تسکین دهنده سرفه است.

10. خوردن زیاد mash برای دندانها مضر است.

11. وجود پتاسیم در mash باعث شستشوی کلیهها و پایین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب میگردد.

12. به خاطر داشتن فسفر و کلسیم نقش آن در رشد اطفال انکارناپذیر است.

13. به خاطر داشتن آهن برای اشخاص کم خون مفید است.

14. mash باعث افزایش ترشح انسولین در بدن میگردد.

15. خام گیاه خواران به خاطر داشته باشند اگر میخواهند جوانه mash استفاده کنند حتماً کمی جوانه را حرارت بدهند.

16. کسانی که نقرس دارند کمتر بخورند.

خواص ماش در بارداری

17. خوب است که بدانید mash خاصیت چاق کنندگی ندارد در نتیجه کسانی که میخواهند لاغر شوند یک وعده غذای خود را جوانه پخته شده ماش قرار دهند.

18. کسانی که یبوست دارند و میخواهند از mash استفاده کنند بهتر است ابتدا ماش را قدری تفت داده سپس بلغور کرده پوست آن را بگیرند آن گاه غذا درست کنند.

19. برای اعضای بدن که خواب رفته و بیحس شده است با ضماد پخته mash مالش دهید.

20. برای درمان کک مک پودر ماش را با عرق مورد مخلوط کرده به صورت ضماد بگذارید.

21. کسانی که صرع دارند از ماش پوست کنده استفاده کنند.

22. خوردن mash باعث ازدیاد شیر میگردد.

خواص ماش برای کودکان

23. mash مسکن درد بواسیر است البته باید پوست کنده آن خورده شود.

24. کسانی که سکسکههای مقاوم دارند با خوردن mash پخته برطرف میگردد.

25.  مصرف زیاد mash باعث ضعف قوه باه میشود.

26. برای درمان اگزما mash را پخته با سرکه مخلوط نموده در محل بگذارید.

ماش

  • بندر موسوی

چای سبز در بارداری

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ ق.ظ

خواص و عوارض مصرف چای سبز در بارداری و حاملگی

خواص و عوارض مصرف چای سبز در بارداری و حاملگی در سایت جسارت

چای سبز در بارداری,چای سبز در بارداری مضر است,چای سبز در بارداری ضرر دارد,چای سبز در بارداری,مضرات چای سبز در بارداری,فواید چای سبز در بارداری,اثر چای سبز در بارداری,چای سبز برای بارداری مضر است,آیا چای سبز در دوران بارداری مضر است,خوردن چای سبز در بارداری مضر است,خوردن چای سبز در دوران بارداری مضر است,چای سبز برای زنان باردار مضر است؟,آیا مصرف چای سبز در دوران بارداری مضر است,چای سبز برای بارداری ضرر دارد,آیا چای سبز برای بارداری ضرر دارد,چای سبز در دوران بارداری ضرر دارد,خوردن چای سبز در بارداری ضرر دارد,آیا چای سبز در دوران بارداری ضرر دارد,خوردن چای سبز در دوران بارداری ضرر دارد,چای سبز برای زنان باردار ضرر دارد,ایا خوردن چای سبز در دوران بارداری ضرر دارد,تاثیر چای سبز در بارداری,خواص چای سبز در بارداری,چای سبز بارداری,تاثیر چای سبز در دوران بارداری,تاثیر چای سبز بر بارداری,تاثیر چای سبز در باردار شدن,تاثیر چای سبز در حاملگی,تاثیر بخور چای سبز در بارداری,تاثیر مصرف چای سبز در بارداری,خواص چای سبز در دوران بارداری,مضرات چای سبز در دوران بارداری,فواید چای سبز در دوران بارداری,خاصیت چای سبز در بارداری,خواص چای سبز در حاملگی,خواص چای سبز+ بارداری,عوارض چای سبز در حاملگی,عوارض چای سبز در دوران بارداری,عوارض خوردن چای سبز در بارداری,مضرات مصرف چای سبز در بارداری

چای سبز در بارداری , چای سبز در بارداری مضر است , چای سبز در بارداری ضرر دارد , چای سبز در بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و عوارض مصرف چای سبز در بارداری و حاملگی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.توصیه های علمی وجود ندارد که بگوید نباید از مصرف چای سبز در دوران بارداری خودداری کنید. بنابراین لذت بردن از یک فنجان یا دو بار در روز را از دست ندهید.با این حال، نباید بیش از حد چای سبز نوشیدنی مصرف کرد، زیرا بسته به اینکه چگونه آن را دم کنید، کافئین کمتری نسبت به چای استاندارد دارد.به میزان 200 میلی گرم کافئین در روز، که حدود سه یا چهار فنجان چای سبز است، نگه دارید. این حد باید شامل تمام منابع کافئین باشد، بنابراین قهوه، نوشابه، کولا، نوشیدنی های انرژی و شکلات را در مقدار روزانه خود شمارش کنید.

چای باعث کاهش جذب اسید فولیک بدن می‌شود که برای جنین بسیار حیاتی است. علاوه بر این همه انواع چای حاوی کافئین (هر چند به مقدار کم) هستند و بنابراین مصرف آن در حاملگی باید محدود و کم شود.مصرف متوسط آن در حین حاملگی ضرر خاصی ندارد. با این‌که چای سبز برای سلامتی انسان مفید شناخته شده است در سال های اخیر در مورد مصرف آن در بارداری نظرات مخالفی مطرح می شود. تنها دلیلی‌ که اکنون برای مفید بودن آن بیان می‌شود این است که چای سبز حاوی آنتی‌اکسیدان است و ضد سرطان است. آنتی‌اکسیدان‌ها موادی هستند که موجب پیشگیری از آسیب سلولی و بروز بیماری‌هایی مثل افزایش فشار خون، بیماری‌های قلبی و برخی انواع سرطان می‌شوند. بعضی مطالعات هم نشان داده‌اند که چای موجب سلامت بیشتر دهان و استخوان و افزایش مقاومت بدن در مقابل ویروس‌ها و باکتری‌ها می‌شود و خوردن آن برای مبتلایان به این بیماریها مفید است

چای سبز در بارداری

توصیه متخصصین برای خانم های باردار عدم مصرف چای سبز در این دوران است و به دلیل کافئین بالای آن حساسیت  بیشتری در مصرف آن ذکر شده است.  بیش از ۴ هزار سال است که  چای سبز به عنوان یک نوشیدنی مهم در آسیا استفاده میشود چون اعتقاد بر این است که این چای به هضم غذا، تنظیم قند خون و کنترل خونریزی کمک میکند. با وجود همه این خواص چای سبز حاوی کافئین زیادی است که مصرف آن را در دوران بارداری با اما و اگرهای زیادی مواجه کرده است.  فواید چای سبز چای سبز حاوی آنتی اکسیدنهای زیادی است که برای مقابله با سرطان بسیار مفید تلقی میشود.این چای خواص آنتی اکسیدانی قوی‌تری نسبت به چای سفید و سیاه دارد. چای سبز همچنین دارای اسید اسکوربیک یا همان ویتامین C و مواد معدنی مانند روی، منگنز و کروم است.

چای سبز در بارداری , چای سبز در بارداری مضر است , چای سبز در بارداری ضرر دارد , چای سبز در بارداری

دلیل دیگر برای کمتر مصرف کردن آن این است که میزان جذب آهن را (که برای خون‌سازی در دوران بارداری بسیار مهم است) کاهش می‌دهد. بنابراین پیشنهاد می‌شود که در مصرف انواع چای اعتدال را رعایت کنید و به‌خصوص آن‌ را همراه با قرص اسید فولیک و آهن یا بلافاصله بعد از غذاهای سرشار از آهن استفاده نکنید.

چای سبز در بارداری مضر است

مطالعات نشان داده چای سبز میتواند به کاهش خطر ابتلای فرد به بیماری‌های قلبی عروقی، پوسیدگی دندان، سنگ کلیه و سرطان کمک میکند. با وجود تمام این مزایا، مصرف چای سبز در دروان بارداری به دلیل محتوای پر کافئینی که دارد چندان توصیه نمیشود. 

مزایای چای سبز در بارداری خطر پره اکلامپسی در زنان بارداری که فشار خون بالا دارند، زیاد است. بنابراین مصرف چای سبز میتواند به تنظیم فشار خون بالا کمک کند. تحقیقات نشان داده چای سبز میتواند سیستم ایمنی بدن را هم در دوران بارداری تقویت کند.

اما همه اینها به این شرط است که در مورد مصرف آن با پزشک مشورت شود.  کافئین چای سبز مناسب نیست با وجود تمام مزایای چای سبز برخی متخصصان هشدار میدهند مادران باردار نباید زیاد از این چای استفاده کنند.

چای سبز در بارداری , چای سبز در بارداری مضر است , چای سبز در بارداری ضرر دارد , چای سبز در بارداری

مطالعات نشان می‌دهند زنانى‌که به میزان 1 تا 2 فنجان چاى سبز در روز حدود 3 ماه قبل از باردارى و طى 3 ماهه اول می‌نوشند، دو برابر بیشتر با خطر داشتن کودکى با نقایص لوله عصبى روبه‌رو هستند.

چای سبز در بارداری ضرر دارد

به طور کلی یک فنجان چای سبز ۲۰ میلی گرم کافئین دارد که البته در مقایسه با همین اندازه قهوه که ۱۲۰ میلی گرم کافئین دارد، زیاد نیست اما توصیه کلی به زنان باردار این است که مصرف کافئین را در این دوران کم کنند کافئین باعث میشود آب زیادی از بدن دفع شود و اگر به اندازه کافی آب ننوشید بدن کم آب میشود. 

کافئین همچنین از جفت عبور کرده و جریان خون جنین را کاهش میدهد. ثابت شده است سطوح بالای کافئین میتواند منجر به سقط جنین، تولد جنین مرده و نوزاد با وزن کم شود.  جذب اسید فولیک را کم میکند این نوشیدنی با متابولیزاسیون اسید فولیک تداخل ایجاد میکند.

چای سبزی ماده‌ای به نام گالات دارد که  می‌تواند سطح فولات را در بدن کاهش دهد.  اسید فولیک یا فولات یکی از مهمترین مواد مغذی در طول بارداری است. یکی از تحقیقات نشان می‌دهد خطر نقص لوله عصبی مثل اسپینا بیفیدا در نوزادانی که مادران آنها در زمان لقاح یا ابتدای بارداری از مقدار زیادی چای سبز استفاده کرده‌اند افزایش پیدا می‌کند.

چای سبز در بارداری , چای سبز در بارداری مضر است , چای سبز در بارداری ضرر دارد , چای سبز در بارداری

همانطور که می­دانید ایجاد نوسانات هورمونی در بدن زنان حامله، اغلب به افسرده شدن این مادران منجر می­شود. تیامین موجود در چای سبز، ترکیبی است که به عنوان یک ماده آرامش­بخش در بدن مادران باردار عمل کرده و به درمان افسردگی بعد از زایمان آن­ها هم کمک زیادی خواهد کرد.

خواص چای سبز در بارداری

نقص لوله عصبی مثل اسپینا بیفیدا معمولا در اثر کمبود اسید فولیک بوجود می آید.  چه مقدار چای مناسب است نوشیدن چای سبز در حد اعتدال مشکلی ایجاد نمیکند به همین منظور معمولا گفته میشود ۲ تا ۳ فنجان در سه ماهه دوم اشکالی ندارد.

از آنجا که خطر بالقوه چای سبز بر سطح فولات به اثبات رسیده است باید در سه ماهه اول از نوشیدن این چای پرهیز کنید اما مصرف آن در سه ماهه دوم و سوم با اندازه‌ای که گفته شد اشکالی ندارد. 

مصرف برگ سبز با چای سبز اگر به نوشیدن این چای علاقه دارید باید در کنار آن از مواد غذایی غنی از فولات مانند سبزیهای برگ سبز هم زیاد استفاده کنید. همه زنان باردار باید در طول روز دست کم ۴۰۰ تا ۶۰۰ میکروگرم اسید فولیک دریافت کنند. در نهایت اینکه در مورد مصرف این چای در بارداری با پزشک مشورت کنید.

چای سبز در بارداری

  • بندر موسوی

آیا می دانید در منزل چگونه جوانه ماش درست کنیم به سادگی

چگونه جوانه ماش درست کنیم,طرز درست کردن جوانه ماش ,در منزل جوانه ماش تهیه کنید,طرز تهیه جوانه ماش,در منزل چگونه جوانه ماش درست کنیم , در خانه چگونه جوانه ماش درست کنیم , چگونه جوانه ماش درست کنم , چگونه جوانه ماش درست کنم  در منزل , چگونه جوانه ماش درست کنم در خانه , روش درست کردن جوانه ماش در منزل

چگونه جوانه ماش درست کنیم , چگونه جوانه ماش درست کنیم , طرز تهیه جوانه ماش

در این مطلب از سایت جسارت به چگونه جوانه ماش درست کنیم می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.شاید برایتان جالب باشد که خواص حبوبات پس از جوانه‌زدن به بیشترین مقدار ممکن می‌رسد. جوانه‌ی حبوبات مانند عدس و ماش سرشار از آنزیم‌ها، پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. هنگامیکه از جوانه‌ی حبوبات صحبت می‌کنیم، اغلب جوانه‌ی ماش را درنظر می‌آید چون از بقیه معروفتر است و بیش از دیگر جوانه‌ها استفاده می‌شود. اما از تمام حبوبات و دانه‌های دیگر را می‌توان جوانه تهیه کرد، مثلاً می‌توان از دانه‌ی آلفاآلفا (یونجه)، دانه‌ی آفتابگردان، انواع لوبیا، و نخود استفاده کرد. در فرآیند جوانه‌زدن مواد درون دانه‌ها تغییر می‌کند: نشاسته تبدیل به گلوکز و فروکتوز می‌شود، پروتئین با کمک آنزیم‌های درون دانه، هضم می‌شود و تبدیل به آمینو اسید میشود و پروتئین‌های قابل هضم برای ما در می‌آید، و آب، ویتامین‌ها و مواد معدنی درون دانه افزایش می‌یابد. جوانه‌ی حبوبات قرن‌هاست که به دلیل فواید غذایی و خواص دارویی مورد استفاده قرارمی‌گیرد. جوانه‌ها را می‌توان به صورت خام خورد یا آب آنها را گرفت و یا کمی پخت و سپس میل کرد . در هر صورت خوردن جوانه حبوبات را نباید فراموش کرد

چگونه جوانه ماش درست کنیم

جوانه دارای اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، قند طبیعی و مقدار زیادی املاح معدنی است و اگر چند نوع آن با هم خورده شوند می توان گفت که همه مواد ضروری بدن را به آن رسانده ایم.باورکردنی نیست که چنین مواد غذایی ارزانی تا این حد از لحاظ ارزش غذایی کامل و مفید باشند. به هنگام مصرف جوانه ها، دیگر نگران نخواهید بود که آلوده به کود، سم شیمیایی یا سایر موادآلوده باشد، زیرا این مواد حیات بخش به دست و زیر نظر خود ما تهیه شده اند.درست کردن جوانه ماش برای سلامتی ما ضروری است

دانه هایی که بیش از همه برای تهیه جوانه مناسب هستند، عبارتند از: ماش، عدس، گندم، جو، شنبلیله، تخمه کدو، کنجد، آفتاب گردان و سویا.

چگونه در منزل جوانه ماش درست کنیم

در جوانه عدس و ماش دو ماده وجود دارد که وقتی وارد بدن می شوند، سلول های سرطانی را به تدریج از بین می برند. جوانه سویا از لحاظ ارزش غذایی با گوشت رقابت می کند و ضررهای گوشت را نیز ندارد، همچنین از لحاظ وجود ویتامین C، رقیب گوجه فرنگی است.از میان جوانه ها، دانه سویا بسیار مغذی است.پس به طور کلی می توانیم نتیجه بگیریم جوانه ها فواید زیادی دارند

چگونه جوانه ماش درست کنیم , چگونه جوانه ماش درست کنیم , طرز تهیه جوانه ماش

می توانید دانه ی هر نوع سبزی را سبز و سپس مصرف کنید.( به جز سیب زمینی، گوجه فرنگی و لوبیا چشم بلبلی که مسموم کننده اند).دانه ماش حدودا 10 تا 18 ساعت به خیس خوردن احتیاج دارد.

طرز تهیه جوانه ماش در منزل

برای تهیه جوانه چیزهایی که لازم دارید یک شیشه خالی، کمی آب و کمی دانه است.

البته می توانید جوانه ها را درست مانند سبزه عید نوروز تهیه کنید و پس از دیده شدن جوانه های کوچک سبز ، آن را مصرف کنید.

وقتی دانه را در آب خیس می کنید، آنزیم های موجود در آن که تا آن زمان به صورت غیرفعال در دانه وجود داشتند، فعال می شوند و

نشاسته موجود در دانه تبدیل به قند می شود.

پروتئین تبدیل به اسیدهای آمینه می شود و چربی اشباع مبدل به اسید چرب می شود.

این فعالیت آنزیمی در جوانه، باعث تحریک فعالیت های آنزیمی در بدن انسان و سلامت و نشاط می گردد.

چگونه جوانه ماش درست کنیم

چگونه جوانه ماش درست کنیم , چگونه جوانه ماش درست کنیم , طرز تهیه جوانه ماش

ماش ویژگی های متفاوتی دارد و یکی از مواد غذایی ای است که تقریبا از نظر مواد مغذی متعادل به شمار می رود. ولی وجود برخی از مواد مغذی در آن، ویژگی خاصی را به این ماده غذایی می دهد. از جمله اینکه میزان اسیدفولیک آن بسیار بالاست بنابراین خوردن ماش برای پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی بسیار مفید است. پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه می شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری های مزمن می شود.

مواد و وسایلی که برای تهیه جوانه ماش احتیاج دارید:

دانه ماش را از شب تا صبح در آب خیس کنید و آن را در جای نیم گرمی قرار دهید.

تقریبا به 250 گرم ماش احتیاج دارید.

بهتر است پوست روی ماش را قبل از مصرف کردن جدا نمائید.

 پس از خیساندن و آب کش کردن، آن را به آرامی زیر شیر آب بگیرید و سپس بگذارید در همان آب کش، کاملاً آبش جدا شود تا نپوسد.

 آن را در شیشه و یا سینی کوچک بریزید و پارچه مرطوبی روی آن بکشید و هر صبح و شب عمل شستن( به آرامی ) و آب کش کردن را تکرار کنید.

در تابستان وقتی هوا خیلی گرم است عمل شستن را سه بار در شبانه روز تکرار کنید.

در تمام این مدت ظرف را در محلی تاریک و نسبتاً گرم نگاه دارید. توجه کنید که باید اندکی آب در انتهای دانه ها وجود داشته باشد.

 اگر حرارت محیط حدود 22 درجه سانتی گراد و محل آن تاریک باشد، دانه خیلی زود جوانه می زند.

بسته به نوع دانه، بین سه تا پنج روز و گاهی بیشتر می توانید جوانه را از تاریکی درآورید و پشت پنجره رو به آفتاب بگذارید.

جوانه را همیشه مرطوب نگاه دارید تا اندکی بیشتر رشد کند ( آب کش کردن را فراموش نکنید).

 پس از یک تا دو روز ماندن در جلوی نور خورشید، جوانه آماده مصرف است.

جوانه ماش سرشار از مواد مغذی بوده و انرژی‌زای واقعی است.بهتر است بدانید جوانه‌ ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت‌تر صورت می‌گیرد.

جوانه ماش ، خواص جوانه ماش , جوانه ماش در بارداری , طرز تهیه جوانه ماش

جوانه ماش

در واقع چینی‌ها و هندی‌ها از این جوانه در بسیاری از موارد آشپزی و نیز موارد درمانی بیشتر استفاده می‌کنند.به عنوان مثال برای مصارف درمانی در سم‌زدایی بدن و خاصیت ادرارآور بودن آن استفاده می‌ نمایند.بهتر است بدانید که جوانه ماش سرشار از ویتامین c است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و سرشار از مواد مغذی می باشد.جوانه‌های ماش برعکس دیگر سبزی‌جات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آن‌ها کاهش می‌یابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می‌نمایند.

آن را یک بار دیگر به آرامی آب کش کنید و در ظرفی دربسته ای در یخچال نگه دارید و به تدریج مصرف کنید.

اگر بخواهید پوسته روی بعضی از جوانه ها ( مانند ماش یا سویا ) را از آن ها جدا کنید، جوانه آماده شده را در کاسه ای بریزید و آن را پر از آب کنید.

سپس به آرامی آن را هم بزنید. پوسته ها روی آب می آیند، ولی بهتر است پوسته ها را از جوانه ها جدا نکنید،

زیرا همین پوسته ها دارای مقدار زیادی فیبر هستند که برای کار دستگاه گوارش بسیار مفیدند.

بعضی از دانه ها مانند عدس، سویا، نخود، و مانند آن را یکی دو بار در روز زیر و رو کنید تا همه آنها هوا بگیرند و جوانه بزنند.

بعضی دانه ها زودتر و برخی دیرتر جوانه می زنند، ولی اگر دانه کهنه باشد جوانه نمی زند.

همیشه بهترین نوع دانه را بخرید و تا آنجا که ممکن است دانه هایی را بخرید که به آنها سموم نباتی نزده اند.

بدین گونه انواع مختلف موادمعدنی را با خوردن جوانه ها به بدن خود می رسانید.  

چگونه جوانه ماش درست کنیم , چگونه جوانه ماش درست کنیم , طرز تهیه جوانه ماش

خواص حبوبات پس از جوانه زدن به بیشترین مقدار ممکن می رسد. جوانه ی حبوبات سرشار از آنزیم ها، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. هنگامی که از جوانه ی حبوبات صحبت می کنیم، اغلب جوانه ی ماش را درنظر می آید، که بیش از دیگر جوانه ها استفاده می شود. اما از تمام حبوبات و دانه های دیگر را می توان جوانه تهیه کرد، مثلاً می توان از دانه ی آلفاآلفا (یونجه)، دانه ی آفتابگردان، انواع لوبیا، و نخود استفاده کرد. در فرآیند جوانه زدن مواد درون دانه ها تغییر می کند:نشاسته تبدیل به گلوکز و فروکتوز می شود، پروتئین با کمک آنزیم های درون دانه، هضم می شود و تبدیل به آمینو اسید و پروتئین های قابل هضم برای ما در می آید، و آب، ویتامین ها و مواد معدنی درون دانه افزایش می یابد. جوانه ی حبوبات قرن هاست که به دلیل فواید غذایی و خواص دارویی مورد استفاده قرارمی گیرد. جوانه ها را می توان به صورت خام خورد یا آب آنها را گرفت و یا کمی پخت و سپس میل کرد.

چگونه در منزل جوانه ماش درست کنیم

از این جوانه روزانه ۳ تا 5 قاشق به همراه سالاد میل نمائید.
وجود ویتامین C بالا در جوانه ماش باعث ایمن سازی بدن در مقابل بیماریهای مختلف می شود. این جوانه برای رفع کم خونی در کودکان بسیار مفید است.

چگونه جوانه ماش درست کنیم

  • بندر موسوی

گل نرگس نماد چیست

يكشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۱۴ ب.ظ

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس در سایت جسارت

گل نرگس نماد چیست ؟ ,گل نرگس نشانه چیست,گل نرگس سمبل چیست,گل نرگس در ادبیات نماد چیست,گل نرگس نشانه ی چیست,عکس گل نرگس,عکس گل نرگس با کیفیت بالا,عکس گل نرگس برای پروفایل,عکس گل نرگس شیراز,عکس گل نرگس شهلا,عکس گل نرگس زیبا,عکس گل نرگس شیرازی,عکس گل نرگس با کیفیت Hd,عکس گل نرگس متحرک,عکس گل نرگس هلندی,دانلود عکس گل نرگس با کیفیت بالا,تصاویر گل نرگس با کیفیت بالا,عکس دسته گل نرگس با کیفیت بالا,عکس گل نرگس برا پروفایل,عکسهای گل نرگس شیراز,تصاویر گل نرگس شیرازی,تصاویر گل نرگس شیراز,عکس دسته گل نرگس شیرازی,عکس گل نرگس در شیراز

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس

گل نرگس نماد چیست؟ , گل نرگس نشانه چیست , گل نرگس سمبل چیست , گل نرگس در ادبیات نماد چیست

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و تاثیر مصرف کشمش در بدنسازی و فشار خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

سردهٔ نرگس از خانواده نرگسیان(Amaryllidaceae) و تیره Narcissus می‌باشد. گیاهی دائمی و پیازدار می‌باشد. پیازهای آن درشت و دارای ورقه‌های فلسی یا مطبق است. به عبارت دیگر پیاز آن می‌تواند چندین سال متوالی گل دهد و گل آن همه ساله درشت تر گردد. گلهای نرگس به رنگ سفید، زرد، نارنجی، کم پر و پُر پر هستند. برگهای این گیاه از بن ریشه بصورت صاف یا شیاردار بیرون می‌آیند و در طول ساقه قرار می‌گیرند. نرگس‌ها به اندازه‌های مختلف یافت می‌شوند از گلهای ۵ اینچی روی ساقه‌های ۲ فوتی گرفته تا گلهای ۵/۰ اینچی روی ساقه ۲ اینچی.

گل نرگس نماد چیست؟

گلهای نرگس نام خود را از شخصیتی در اساطیر یونان با همین نام گرفته‌اند. در اینجا در مورد این داستان اساطیری و دیگر معانی نمادین مرتبط با این گلهای نرگس، بیشتر توضیح داده شده است.  آیا می‌دانید؟ گلهایی که جزو گروه نرگس‌اند عموماً منسوب به نرگس زرد هستند. آنها گلهای پیازی‌اند که بومی منطقه‌ی مدیترانه و بخش‌هایی از آسیا و چین هستند اما امروزه به طور گسترده در آمریکا نیز کشت می‌شوند. وجد و شادی خود را هنگام دیدن یک غنچه‌ی تازه که شکوفه داده، تصور بکنید. چیزهای کوچک لذت و شادی بزرگی را به زندگی ما می‌دهند و چه کسی بهتر از طبیعت می‌تواند آن را به ما بدهد؟ طبیعت چیزهای زیادی برای آموختن به ما دارد.

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس

گل نرگس نماد چیست؟ , گل نرگس نشانه چیست , گل نرگس سمبل چیست , گل نرگس در ادبیات نماد چیست

نرگس‌ها شاید آسانترین و مطمئن‌ترین پرورش از میان خانواده تمام گلها هستند و برای افراد مبتدی در باغبانی ایده‌آل است. پیاز و برگها حاوی کریستالهای سمی هستند که فقط حشرات اصلی می‌توانند بدون آسیب رساندن به آن از آن مصرف کنند هر چند ممکن است جانوران آنها را از زیر خاک بیرون بیاورند.

گل نرگس نشانه چیست

در میان همه‌ی آنها، گلها زیباترین مخلوقات طبیعت هستند و با رنگ‌های مختلفی متنعم شده‌اند. این شکوفه‌ها می‌توانند اسرار زندگی را به ما آموزش بدهند. گلها یادآور قدرت حساسیت، ظرافت و زیبایی برای ما هستند. هزاران گل وجود دارند که ویژگی‌های مختلف از طرف طبیعت به آنها امانت داده شده است از جمله رنگ‌های متنوع، بوی خوش، ته رنگ، سبک گلبرگ و غیره. زیبایی گل را عکاس می‌خواهد با دوربینش، نقاش روی بومش و شاعر در کلماتش به تصویر بکشد. هر گلی به سبک خودش منحصر به فرد و ویژه است. یکی از دوست داشتنی‌ترین گلها، گل نرگس است. اگر چه نام آن غیر معمول است اما عموماً به نرگس زرد منسوب است. هر نامی یک داستان برای خود دارد و در اینجا داستان گل نرگس آورده شده است.

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس

گل نرگس نماد چیست؟ , گل نرگس نشانه چیست , گل نرگس سمبل چیست , گل نرگس در ادبیات نماد چیست

استان فارس علی الخصوص شهرستان کازرون مملو است از گل‌های نرگس و نرگس زارهای متعدد. که این شهرستان در استان فارس مقام اول را در تولید گل های نرگس دارا می باشد گل‌های نرگس بالاده فارس واقع در شهرستان کازرون از طراوت و مرغوبیت خاصی برخوردار است که گونه‌های متعددی همچون نرگس شش پر، شهلا و معمولی را شامل می‌شود که از میان آنها نرگس شهلا به جهت داشتن زیبایی و بوی ویژه مشهور است. بخش اعظم نرگس زارهای فارس در منطقه «جره»، «بلبلک»، «سرمشهد»، «فامور» که همگی در بخش جره و بالاده قرار دار(همگی روستاهای اطراف شهرستان کازرون می باشد) لازم به ذکر است که عنوان نرگس شیراز یک عنوان کاملا غلط و بی اساس می باشد زیرا محل رویش اصلی این گل در شهرستان کازرون می باشد

گل نرگس سمبل چیست

 سمبل : شخصیت اساطیری : نرگس یا نارسیس گل نرگس نام خود را از یک شخصیت در اساطیر یونان گرفته است. طبق فولکور، نرگس (یا نارسیس) یک مرد جوان شدیداً زیبا و دلربا بود که پروردگار او را با زیبایی متنعم ساخته بود. اکو نیز یک دختر زیبا بود که عمیقاً عاشق او شده بود اما نرگس با شرمندگی او را رد کرد. اکو با غم و اندوه زیادی درگذشت و تمام آنچه که از او باقی ماند صدایش بود. یکبار نرگس عکس خودش را در آبگیری دید و بسیار مجذوب و شیفته‌ی زیبایی خودش گردید؛ او به طور پیوسته به عکس خودش در آب نگاه می‌کرد و آن را تحسین می‌کرد. او آن قدر مجذوب خودش شد که تشنگی و گرسنگی از یادش رفت. عشق او برای خودش آن قدر زیاد بود که رنگش پرید و از دنیا رفت. بعد از مرگ نرگس، گلی از محل دفن او در کناره‌‌ی رودخانه رویید. این گل یادآور این است که انسان نباید آن قدر مجذوب خودش شود که دیگران را فراموش کند. ما باید میانه رو باشیم و مغرور موفقیت‌ها و دستاوردهای خود نشویم. علاوه بر نام گل، کلمه‌ی نارسیسم از همان شخصیت برای نوعی اختلال شخصیتی به معنای خود – وسواسی گرفته شده است. معنی گل نرگس / نرگس زرد : عشق بی‌پاسخ، امید، تواضع، زندگی، شانس، تولد دوباره

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس

گل نرگس نماد چیست؟ , گل نرگس نشانه چیست , گل نرگس سمبل چیست , گل نرگس در ادبیات نماد چیست

بیخ نرگس جذب کننده ای است که از ژرفا برمی کشد . خشکاننده و زداینده و شستشو دهنده است . روغن نرگس تاثیر روغن یا سمین دارد و از آن ناتوان تر است . بیخ نرگس و بویژه اگر با آرد شَلمک و با عسل باشد پیکان و خارها را بیرون کشد . نرگس و بویژه بیخش که همراه سرکه باشد لکه های سیاه و بهک را می زداید . بیخ نرگس داروی داءالثعلب است.

گل نرگس در ادبیات نماد چیست

 فولکور و معانی دیگر : گل نرگس هم معانی منفی و هم معانی مثبت دارد که به آن ضمیمه شده‌اند. در زیر برخی از آنها آورده شده است : کلمه‌ی نرگس از واژه “نارک” به معنی کرختی و بی‌حسی گرفته شده که یک واژه‌ی یونانی است. مرغداران فکر می‌کنند که آن بد شانسی می‌آورد و مانع تخم گذاری مرغ‌هایشان می‌شود. نرگس تنها، نشانه‌ی بد شانسی است و اگر شما می‌خواهید خوش شانسی برای کسی آرزو بکنید دسته‌ای از گلهای نرگس زرد به او هدیه دهید. اشاره کردن با انگشت سبابه و یا اشاره ممکن است باعث توقف شکوفه دادن گل نرگس شود. نرگس زرد مشهور به گل تولد ماه مارس و نرگس معمولی معروف به گل تولد ماه دسامبر است. نرگس نمایانگر عشق بی‌پاسخ اکو و نارسیس است. افسانه‌ی چینی : اگر نرگس زرد در عید سال نو به اجبار شکوفه دهد خوش شانسی برای شما می‌آورد. نرگس، گل ملی والز است و مرسوم است که در روز سنت دیوید، نرگس زرد بپوشند. انجمن سرطان آمریکا : “روزهای نرگس زرد” فعالیتی است که توسط این انجمن به راه انداخته شده تا برای آگاهی از سرطان به کمک نرگس‌های زرد، پول و کمک نقدی جمع آوری شود. نرگس زرد نمایانگر شادی، خوشی، امید و علاقه به زندگی جدید است.

نماد گلها و گل نرگس نماد چیست همراه عکس

گل نرگس نماد چیست؟ , گل نرگس نشانه چیست , گل نرگس سمبل چیست , گل نرگس در ادبیات نماد چیست

یک دسته گل همواره می تواند روحیه هرکس را بهتر کند اما، گلهای نرگس تأثیراتی بیشتر دارند آنها می توانند کلیدی برای درمان افسردگی تلقی شوند. دانشمندان کشف کرده اند که مولفه های تشکیل دهنده گونه های گل برف در آفریقای جنوبی و گلهای نرگس می توانند از سد خونی مغزی یا دیوار دفاعی که مغز را منزوی نگاه می دارد، عبور کنند.این سد مشکل مهمی برای پزشکان در درمان شرایط مغزی چون افسردگی است، چرا که دربرگیرنده پروتئینهایی است که به محض ورود دارو آن را پس می زند.این درحالی است که بیگر برودین که این تحقیق را در دانشگاه کپنهاگ انجام داده اظهار داشت که مولفه های تشکیل دهنده در این گلها می تواند از این سد عبور کند.

گل نرگس نشانه ی چیست

نرگس‌های زرد در اشعار ویلیام وردز ورس : گل نرگس یادآور بیت‌هایی از شعر ویلیام وردز ورس برای من است. او در شعر خویش نرگس‌های زرد را این گونه مجسم کرده که همراه با باد می‌رقصند. هر بار او نرگس‌های زرد را به خاطر آورده، حالت روحی محزون و متفکرش بروز کرده است. من شخصاً نرگس‌های زرد را تحسین می‌کنم. آنها روشن، درخشان، شاد، خوشحال و مظهر زیبایی هستند. “بارها وقتی روی تخت خود دراز کشیده‌ام در اوقات بیکاری و یا در حالت حزن و تفکر، آنها جلوی چشم‌ باطنی من ظاهر می‌شوند که نعمت تنهایی است؛ و سپس قلب من با خوشی و لذت پر می‌شود، و همراه با نرگس‌های زرد می‌رقصد.” اگر امروز احساس آزردگی می‌کنید، حال خود را با دسته‌ای از گلهای نرگس خوب کنید و به خاطر داشته باشید تواضع، زیبایی است.

گل نرگس نماد چیست

  • بندر موسوی